Mesaj pentru membrii de galerii

luni, 7 martie 2011

E clar ca membrii de galerii nu sunt filatelisti.
E clar ca sunt baieti cu sangele mai infierbantat decat altii.

Din fericire sunt de parere ca important in viata e sa-ti incurajezi pasiunile, indiferent ca asta inseamna sa fii fan al unei echipe, al unor cantareti sau sa pictezi graffiti.
Din pacate ... mai sesisez si diferente intre manifestarile astea.

Melteanca din mine (asta e impresia pe care i-am facut-o unui baiat numit Anonim -3-) mai sesizeaza inca o chestie, din ce in ce mai frecventa la romani : da-le un motiv sa latre si vor sari ! Musteste in unii dorinta de a arunca cu vorbe frustre, mama-mama!

Insa pentru ca exista si altii, precum Anonim 1 care in postul de mai jos m-a sfatuit frumos si intelept sa privesc si jocul, nu doar jucatorii, zic ca exista inca mult potential in comportarea civilizata.

Pentru toti oamenii astia, si nu numai, am sa caut zilele astea un filmulet special pe youtube si am sa explic ce inseamna comportament de suporter pentru mine.
Pana atunci s-avem o zi calma !

1 comentarii:

urzeala spunea...

vrei sa iti triplez iar traficul ? si sa iti public si postul asta ?..sigur nu l-a vazut nimeni..si in plus nimeni nu prea a inteles ce vrei sa spui decat ca vrei sa ma duci la film..
Ca sa aflii ce inseamna suporter..incearca dexonline si o sa gasesti : SUPÓRTER, suporteri, s.m. Susţinător, simpatizant al unui sportiv sau al unei echipe sportive. – Din engl., fr. supporter.

Cum se manifesta el.. sta doar de bunul simt al omului.

Blue Generation..chiar e o galerie cu mult bun simt si cu ''dos-uri'' dragute..
Te mai asteptam la meci sa te convingi..de dos-uri

Trimiteți un comentariu