Cat de naturale sunt cosmeticele naturale?

duminică, 27 iulie 2014

Oare cat de naturale sunt cosmeticele naturale? Aceasta este intrebarea!
Cercetatorii de specialitate incearca sa ne asigure ca produsele pe baza de plante, din uleiuri si extracte, sunt mai sanatoase pentru organism. Aceiasi experti vin insa si  se contrazic la o perioada de timp cand revin cu noi rezultate ale cercetarilor si spun ca de fapt cosmeticele naturale sunt daunatoare pielii in cazul in care nu se respecta indicatiile. Asa este! De fapt este valabil cam pentru orice produs, fie el natural sau sintetic. Toate cosmeticele trebuie aplicate cu grija, respectand conditiile impuse de producator si tinandu-se cont de igiena pielii inainte de aplicare. Sunt multe lucruri de dezbatut pe tema aceasta, dar chiar si gandul care ne zboara hai-hui cand auzim cuvantul bio sau cuvantul natural,  ne indeamna sa alegem astfel de produse. Ne este mai la indemana sa ne contopim cu natura chiar si atunci cand aceasta se regaseste concentrata intr-o alifie si inghesuita intr-un tub. Ne simtim ceva mai in siguranta atunci cand folosim aceste cosmetice naturale.

Sa luam un banal exemplu de Crema de fata pentru piele grasa (Gravier) din gama de cosmetice naturale de la Bioaleea.
Aceasta crema a fost special creata pentru pielea grasa, ceea ce inseamna ca are sanse mai mari sa dea rezultate benefice fetei, decat o crema „multifunctionala”.
Precum majoritatea cosmeticelor naturale si aceasta crema de fata pentru piele grasa contine activi vegetali obtinuti din agricultura ecologica in proportie de 100%.
Contine de asemenea uleiuri esentiale 100% si glicerina, obtinute tot din agricultura ecologica.
Nu contine parabeni, parafina si nici uleiuri minerale.

Ca si aceasta crema de fata asa si restul cosmeticelor naturale de la Bioaleea contin numai ingrediente testate in laboratoare speciale. Tocmai de aici vin si preturile ceva mai mari fata de cosmeticele sintetice. Dar stiti cum este vorba aceea? Dai un ban dar stai in fata. Asa este si cu aceste produse cosemtice din ingrediente naturale. Platesti cu putin mai mult decat ele dar ai o garantie aparte si stai linistit stiind ca ingredientele din care sunt facute au fost bine analizate si combinate, astfel incat sa nu te trezesti cu pielea vatamata de efectul acestora.

Frumusetea vine din interior, dar trebuie usor retusata si intretinuta si la interior. Este de preferat sa folosim cat mai des produse cosmetice naturale decat cosmetice sintetice, dar e bine ca in ambele cazuri sa nu exageram cu folosirea acestora. Cam orice facem in viata noatstra ar trebui sa fie in echilibru si in cantitate potrivita. Numai asa vom avea echilibru total si vom fi feriti de neplacerile provocate de excesele de orice fel.

Si daca tot am adus vorba de Bioaleea trebuie sa va spun ca in aceasta saptamana gasiti pe pagina lor online zeci de super-oferte. Daca sunteti amatori in folosirea cosmeticelor naturale, acum este timpul sa va umpleti cosul cu produse si sa beneficiati de reduceri si de transportul gratuit la comenzile de peste 200 de lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu