Poseta pentru Mihaela

joi, 24 iulie 2014

Hai Mihaela ca ti-am gasit poseta pe placul tau. Stii tu ca voiam sa-ti vand la super pret o geanta de piele, dar mi-ai spus ca nu vrei posete din piele naturala, ca tu te gandesti la animalele sacrificate, ca nu vrei sa le porti pe tine. Ei, uite ca pe Camely gasesti nu numai posete frumos colorate, asa cum iti plac tie, ci si portofele (dar d-astea parca nu folosesti), bijuterii si accesorii pentru par (si pentru astea ai o pasiune).

Sunt cu mult mai ieftine posetele de pe Camely decat ce aveam eu sa-ti vand tie. Dar asta este mai putin important pentru tine, pentru ca stiu ca nu pui accentul pe pretul accesoriilor pe care le porti, ci pe felul in care acestea se potrivesc stilului tau si pretentiilor tale. Acum iti dau pontul asta ca sa vezi ca nu voiam sa cumperi neaparat de la mine, ci imi doream sa gasesti ceva bun si trainic. Dar eu de unde era sa stiu ca tu nu vrei tocmai piele naturala?

Oricum eu te las pe tine sa iti alegi de acolo modelul care iti place, pentru  ca stiu ca ai gusturi destul de ciudate fata de ce mi-ar placea mie, de exemplu. Asta inseamna ori ca eu nu ma pricep deloc la accesorii de acest fel, ori ca tu ai gusturi deosebit de diferite. Si asta este la urma urmei un punct important in vestimentatia ta si accesorizarea ei. Stiu ca-ti place sa iesi usor din tipare si ca nu prea iti pasa de culorile de sezon date de nu stiu eu ce designeri specialisti in tendinte.

Si ca sa nu mai spui ca nu ma gandesc deloc la tine, s-ar putea sa te incante atunci cand vei vedea ca pe site-ul asta sunt si reduceri destul de multe la produse. Asta inseamna ca daca esti putin atenta, vei gasi si o geantuta interesanta gusturilor tale si o reducere bunicica. Iar din surplusul banilor, adica din diferenta de la pretul normal la cel redus, iti mai poti lua tu ceva frumos de pe acelasi site casa te innoiesti si ca sa te accesorizezi de doua ori mai mult.

Sa-ti dau si un exemplu de ce imi place mie si ce as cumpara eu daca as fi femeie. Ce zici de poseta din imagine? Dar acum sa nu crezi ca daca se numeste poseta-zebra este facuta din par de zebra!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu