Simona Halep vine la Bucuresti!

vineri, 4 iulie 2014

BRD Bucharest Open se joaca pentru prima data in acest an intre zilele de 7-13 iulie. Turneul dedicat tenisului feminin a intrat in circuitul WTA si va pune la dispozitie premii in valoare de 250 000 de dolari iar castigatoarea turneului va primi 280 de puncte in clasamentul WTA.

La premiera acestui turneu va performa si Simona Halep care a jucat inainte de acest turneu pe iarba de la Wimbledon. Simona s-a clasat pe locul al treilea la Wimbledon 2014, fiind eliminata de Eugenie Bouchard dupa un meci lung si echilibrat pana la un moment dat. Simona a acuzat dureri la glezna dupa ce s-a fortat sa loveasca o minge dificila. Chiar si asa a continuat meciul, desi nu a reusit sa castige.

Voi merge la cateva meciuri de la BRD Bucharest Open, care va avea loc la Arenele BNR. Preturile biletelor sunt de 15 lei pe zi la meciurile din primele 5 zile si de 40 de lei la meciurile din ziua de sambata si duminica 12-13 iulie.

In acest turneu pe zgura vor mai participa romancele Monica Niculescu, Alexandra Cadantu si Irina Begu. Sa speram ca trofeul va ramane in Romania la una dintre romancele care se lupta pentru el.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu